Aktuelt

Oslo filmfond går inn i tre nye prosjekter 

Annerledeshet og animasjon er fokus for andre runde av Oslo filmfonds investeringer, der styret har gitt klarsignal til å investere i tre prosjekter. Tre filmprosjekter som på ulikt vis bygger opp under fondets målsetninger om bærekraft og mangfold, og som styrker produksjonsmiljøet og profileringen av byen.

Oslo har en naturlig posisjon i det norske produksjonsmiljøet

Oslo er kanskje det mest spennende og vitale sted i Norden når det gjelder film, TV- og spillproduksjon. Nå er det hit de internasjonale aktørene ser når det gjelder historier, talenter, kompetanse og finansiering.

Oslo filmfond er i gang

Oslo filmfond har nå vurdert 21 søknader om tilsammen 32 millioner kroner for prosjekter med en samlet omsetning på 640 millioner kroner.

Retningslinjer for investeringer Oslo filmfond

Oslo Filmfond har vedtatt retningslinjer for investeringsmidlene. Forventet ramme for investeringer nå er på tre millioner kroner.

Leif Holst Jensen, daglig leder for Oslo Filmfond

Leif Holst Jensen blir daglig leder for Oslo Filmfond

Leif Holst Jensen er ansatt som daglig leder for Oslo Filmfond AS, fra 1. november. Han kommer til Oslo Filmfond fra Westerdals høyskolen Kristiania, der han de siste syv årene har vært instituttleder for film- og medier.