Regissør Dag Johan Haugerud (Foto: Fin-Serck Hansen)

Sex, Drømmer og Kjærlighet

Triologi, spillefilmer
Nent / Viaplay
Dag Johan Haugerud

Motlys kommer med en unik triologi av filmer «Sex, Drømmer og Kjærlighet» med Dag Johan Haugerud, i samarbeid med NENT/Viaplay.

Produsentene Hege Hauff Hvattum og Yngve Sæther skriver «Vi har som ambisjon at «Sex, Drømmer og Kjærlighet» skal fortelle relevante og spennende historier om seksualitetens og kjærlighetens kår i Oslo anno 2024. Alle tre premierene er lagt til 2024, 100-års jubileet for Oslo, og 400-års jubileet for Christiania, og tanken er å være både et underholdende og tankevekkende bidrag til byens jubileumsfeiring. Alle filmene vil handle om liv som leves i ulike bydeler i Oslo».

Prosjektet består av tre individuelle spillefilmer som alle skal ha kinopremierer for deretter senere å tilbys på Viaplay. Dette er et innovativt prosjekt med en talentfull regissør med betydelig anerkjennelse.

Motlys_DJH-Standing-(Fin-Serck-Hansen)_st
Logo Oslo Filmfond

Oslo Filmfond investerer

For Oslo filmfond fremstår dette som et unikt og nyskapende prosjekt med god mulighet for kunstnerisk å profilere byen. Tre filmer er et dristig valg, men vil også skape synlighet. Gjennom fortellingene og tematikken får vi vist at byen er mangfoldig. Vi tror og håper også at prosjektet skal lykkes internasjonalt», sier Leif Holst Jensen.

25/05/2022