«Bukkene Bruse i badeland»

Bukkene Bruse på badeland

Animasjonsfilm
Qvisten Animation AS
Regi: Will Ashurst

Qvisten Animation AS lager barnefilmen «Bukkene Bruse på badeland»

De tre Bukkene Bruse dropper setra og drar på badeland i denne lekne versjonen av vårt aller mest kjente folkeeventyr. Basert på Bjørn Rørvik og Gry Moursunds moderne barnebokklassikere kommer regissør Will Ashurst, manusforfatter Karsten Fullu og Qvisten Animation med en morsom og ellevill animert roadmovie for hele familien.

Historiene om de tre Bukkene Bruse er hittil fortalt i bøker som til sammen har nådd et opplag på over 700 000. Suksessen har også nådd langt utover Norges grenser med over tretti bok- og teater-rettigheter solgt til 11 ulike land, blant annet Tyskland, Frankrike, Japan, Sør-Korea og Sverige for å nevne noen.

Qvisten Animation AS er Norges største produksjonsselskap innen animasjon og sysselsetter 80 ansatte i regionen. Qvisten ble etablert i 1994 og står bak noen av de aller mest folkekjære og populære filmene vi har i Norge.

Bukkene Bruse på badeland produseres av Stian Tveiten og Ove Heiborg

Bukkene-Bruse_standing
Logo Oslo Filmfond

Oslo Filmfond investerer

Oslo filmfond ønsker å styrke det unike animasjonsmiljøet i byen, og mener animasjonsproduksjon er bærekraftig og mangfoldig. Filmprosjektet er lekent og vi forventer mangfold i cast, artister og musikk. Videre er det et spennende internasjonalt miljø i animasjonsbransjen i Norge, der vi er i stand til å hente kompetanse og beholde dem i lange perioder. Det er også verdt å merke seg at Bjørneparken på Flå er med i prosjektet, og vi ønsker å omfavne fylkene i Viken, da vi ønsker Viken inn på eiersiden i fondet sammen med Oslo kommune som i dag er eneeier», sier Leif Holst Jensen.

25/05/2022